Aspekte nga puna në ofiçinë

  • Post author:
  • Post category:Lajmerime

Ingranazh konik (koron+pinion) Ingranazh me dhembe te drejt Mprehje sharre Punim aksi ne torno Punim axhusterie Punim ingranazhi (Koron) Punim ingranazhi Punime ne Freze Tamburo i dhembezuar Punim stokatriçe (shlica)…

Continue Reading Aspekte nga puna në ofiçinë

ASI-TIRANA.AL është LIVE!

  • Post author:
  • Post category:Lajmerime

Tashme ASI-Albanian Service Industrial ka nje faqe te re interneti dhe ketu do te gjeni te gjitha informacionet me te fundit mbi punimet tona. Kjo do na mundesoje te jemi…

Continue Reading ASI-TIRANA.AL është LIVE!