OFIÇINA ASI – MAKINERIA PËR GRIRJEN E MISRIT

OFIÇINA ASI – MAKINERIA PËR GRIRJEN E MISRIT

  • Post author:
  • Post category:Lajmerime

Makineria e perpunimit te misrit ka nje perdorim shume te gjere ne blegtori, bujqesi si dhe ne shpendari. Pajisja ka nje kosto shume te lire krahasuar me cmimin e importit qe e ben ideal per prodhim te brendshem si dhe per eksport.

Karakteristika te pajisjses:

  • Prodhimtari deri ne 100kg/ore
  • Madhesia e granulates eshte e zgjedhshme sipas deshires
  • Motorr i fuqishem 1.5kW
  • Shume e thjeshte ne perdorim
  • Kazan i madh per mbajtjen e misrit
  • Cilesi e larte e produktit e testuar dhe e garantuar

Shikoni me tej foto te pajisjes se ndertuar: