ASI-TIRANA.AL është LIVE!

  • Post author:
  • Post category:Lajmerime

Tashme ASI-Albanian Service Industrial ka nje faqe te re interneti dhe ketu do te gjeni te gjitha informacionet me te fundit mbi punimet tona. Kjo do na mundesoje te jemi me afer jush dhe nevojave tuaja.

Ne faqen tone do te gjeni te gjitha informacionet e nevojshme mbi kompanine tone si dhe ku te na gjeni.

Gjithashtu per ju kemi perpiluar edhe nje formular kontakti qe e ben shume me te lehte kontaktin tuaj me ne.

Faleminderit!